Knesselare heeft vanaf nu zijn eigen gin...

Knesselare heeft vanaf nu zijn eigen gin,

Cogétama Extraordinary Gin

 -

Meer dan honderd jaar was Cogétama een begrip in Knesselare. Maar niet alleen om zijn authentieke sigaren. Deze sigaren zijn er wel de oorzaak van dat Cogétama door de jaren een betekenis heeft gekregen die veel dieper ligt.

 

Cogétama anno 2018 brengt mensen bij elkaar, verbindt mensen en laat ze weer genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. En daarbij past een mooie ambachtelijke gin.

 

The Guys from the Distillery hebben daarom, in nauwe samenwerking met Restaurant De Hoppeschuur in Knesselare, een artisanale gin ontwikkeld die geheel in lijn is met het karakter van de Cogétama sigaren. Mooi kruidig, stoer, vol van smaak, eigenzinnig en een tikkeltje eigenwijs. Maar vooral elegant en zacht van inborst. 

Kortom een kloeke ambachtelijk gestookte gin die de trotse "Spirit" van het volk van Knesselare mág en kán vertegenwoordigen. En met natuurlijk...de indiaan in het logo! He's Back In Town...

 

Cogétama Extraordinary Gin is vanaf nu te koop in de Distillery Store van Restaurant De Hoppeschuur, Kerkstraat 5 in Knesselare en in onze Online Store.