Bezoek The Bassets Craft Distillery...

Open Stokerij Dagen...

Alle geplande Open Stokerij Dagen komen tot nader orde te vervallen. Zij die hiervoor hadden ingeschreven hebben intussen hierover al bericht gekregen.

Wij zullen de nieuwe data vrijgeven op het moment dit mogelijk is. 

Workshop Gin

Tijdens deze workshop leert u alles over gin. De productie, ingrediënten en natuurlijk op welke wijze u de "Perfect Serve" kunt maken. Hierbij gaat u natuurlijk ook zelf aan de slag.

 

"The Almost Whisky-Tasting..."

Sinds 2015 stoken we onze eigen whisky. Maar om het definitief whisky te mogen noemen, moet de New Make Spirit minimaal drie jaar op eiken vaten gelagerd zijn. Het is bijzonder interessant de verschillende smaakevoluties te proeven. U kunt daarbij zijn.

 

Aan de rand van de Vorte Bossen in het West-Vlaamse Ruiselede ligt onze ambachtelijke stokerij. Absoluut een bezoek waard. Ontdek hoe we onze gin, jenevers, liqueurs en whisky stoken. Hoe we onze bijzondere bierazijn samenstellen. En zou u onze creaties willen proeven, dan kan dat ook!

 

The Bassets Craft Distillery is enkel op afspraak te bezoeken. Maar er zijn een verschillende manieren om een bezoek te brengen aan onze stokerij:

 

-  Als groep met maximaal 15 personen met daaraan gekoppeld een degustatie* van The Bassets Spirits (ongeveer 2 uur)

-  Als gast op één van onze open stokerij dagen. U sluit dan aan bij een aantal andere geïnteresseerden die ons komen bezoeken. Uiteraard is daaraan ook een degustatie* aan verbonden. De verschillende data zijn terug te vinden op deze pagina.

-   Als deelnemer aan één van onze WorkShops.

-  Een bezoek "op maat". Ook dat kan! Laat ons per mail weten wat u voor ogen had, en wij gaan kijken hoe we dit kunnen verwezenlijken.

 

Indien u ons zou willen bezoeken kan dat door een mail te sturen naar info@thebassets.com.

 

*minimale leeftijd voor deelname aan een degustatie is 18 jaar.

Just another early morning day at the distillery...