Wij stoken uw gin op maat, speciaal voor u...


"Gin is nog steeds gewoon feest in je glas..."

Het is waar dat de belangstelling van de gin aficinado de laatste jaren aan het verschuiven is van de grote internationale merken, naar de kleinere artisanaal gestookte eigenwijze en eigenzinnige producten.

Een echte ginliefhebber wil tegenwoordig weten waar zijn spirit vandaan komt, hoe het gemaakt is en met welke biologische ingrediënten. Waar ligt de stokerij van zijn favoriete spirit? Kan ik de stokerij bezoeken? Ga zo maar door.

 

Hij of zij wil weten welke tonic gebruikt mag worden en met welke garnituur de gin het beste tot zijn recht komt. Boeken werden er al over vol geschreven. Op het internet zijn tientallen sites terug te vinden die stap voor stap vertellen op welke wijze de perfecte gin tonic gemaakt zou moeten worden. Dat is de huidige situatie. Een ware uitdaging voor de kleine stokerijen. Leef je uit en maak toffe creaties.

 

En juist dat laatste is op ons lijf geschreven. Dat is wat we doen. Creatief zijn. Ongeplaveide wegen bewandelen. Nieuwe horizonten verkennen. Niet bang zijn om iets anders te doen. Gewoon doen!  Durven te doen! Dat zijn wij. Dat is the Bassets Craft Distillery.

 

"That's the right Spirit..."


Bezoek ook onze OnlineShop voor Distillery editions