Bassets Flanders Dry Gin

Bassets Flanders Dry Gin is een geraffineerd zachte gin met een uitzonderlijk kruidig fris karakter. Eigenzinnig en lekker eigenwijs.

De frisse smaak en de kruidige geur van deze gin neemt u mee naar de gezellige drukte van de markt van Marrakesh en de exotische  Mercat de la Boqueria in Barcelona. 

 

Maar liefst 22 citrustoetsen waaronder bergamot, wilde citroen, citroentijm, hop, kaffir limoenblaadjes en citroenmelisse zitten gevangen in deze fles en geven zich langzaam vrij wanneer u deze met liefde opent. Bassets Fanders Dry Gin is het lekkerst puur, recht uit de diepvries, On the Rocks of met een zachte tonic. Maar vooral met goed gezelschap.

 

Bassets Flanders Dry Gin is lekker eigenwijs en eigenwijs lekker...

 

44.0%/50 cl.

Binnenkort te koop via onze webshop.

Distilled & bottled at The Bassets Craft DistilleryBassets True Blue Gin

Bassets True Blue Gin is ontstaan uit de samenwerking tussen blauwe bessen kwekerij Spitsbroek in Eede en The Bassets Craft Distillery.

Bij kwekerij Spitsbroek wordt elke bes zorgvuldig met de hand geplukt. En het is enkel de beste pluk die garant staat voor het mooiste resultaat van deze The Bassets True Blue Gin.

 

Bassets True Blue Gin is een frivole fruitige en aangenaam zachte gin die het best tot zijn recht komt in een groot Bourgogne wijnglas met veel ijs, wat muntblaadjes en natuurlijk een paar blauwe bessen om het geheel af te werken.

Bassets True Blue Gin is het lekkerst puur, recht uit de diepvries, On the Rocks of met een zachte tonic. Maar vooral met goed gezelschap.

 

44.0%/50 cl.

Binnenkort te koop via onze webshop.

Distilled & bottled at The Bassets Craft DistilleryCogétama Extraordinary Gin

Cogétama Extraordinary Gin is een ode aan een wel heel bijzondere sigaren-nijverheid van weleer. Een die ruim 100 jaar werkgelegenheid en voorspoed verschafte aan de inwoners van het Oost-Vlaamse Knesselare.

Maar deze Cogétama Gin is ook een eerbetoon aan het volk van Knesselare die nog steeds trots is op haar unieke verleden. Nu nog altijd verbindt Cogétama mensen met elkaar tot een hechte gemeenschap. Wat een eenvoudige sigaar al niet teweeg kan brengen.

 

Cogétama Gin is een stoere gin, maar zacht van inborst die het best tot zijn recht komt in een kloeke whiskytumbler, met veel ijs. Om daarna het geheel af te werken, een schijfje gedroogde gember.

Cogétama Extraordinary Gin is het lekkerst puur, recht uit de diepvries, On the Rocks of met een zachte tonic. Maar vooral met goed gezelschap.

 

44.0%/50 cl.

Binnenkort te koop via onze webshop.

Distilled & bottled at The Bassets Craft Distillery